powergym
Menu

Typisk natt til søndag

Alenehjemmefest ute av kontroll, utagerende unge menn, narkotika funnet på utested, mann sovnet på fortauet og det har gått et steinras på riksvei 13. Slik ble natten for politiet.

Av Egil M Solberg | 03.04.2016 07:42:40

00.07 ALENE HJEMME FEST
Politiet fikk inn melding om en alene hjemme fest på Førre i natt. Det ble meldt om mye støy og mange ungdommer på stedet. Da politiet kom til stedet ble det påtruffet flere berusede mindreårige. Festen ble dermed stoppet av patruljen og foreldrene ble varslet.

01.16 SOVNET I TAXI
En beruset mann sovnet i baksetet på en taxi på Stord i natt. Sjåføren fikk ikke vekket ham og en politipatrulje ble dermed sendt til stedet. Etter mye om og men, fikk politiet liv i ham. Det viste seg at ste seg at taxien sto på adressen hans. – Han ble overlevert sin samboer for videre pleie, opplyser operasjonsleder Håkon Tornes ves Sør-Vest politidistrikt.

01.54 UNG SVEIBU UTAGERTE
En ung sveibu i starten av 20 årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at han var ruset og ufin i snakketøyet mot alt og alle – inklusiv politiet. Han ble bortvist til daggry. Like etterpå ringte han nødtelefonen for å spør hvordan han kunne søke politihøyskolen og lære politifolkene hvordan de skulle gjøre jobben sin. Operasjonsleder hos politiet ba han om å vente til han ble edru med å ta vurderingen om han ville bli politi. Den unge mannen ble imidlertid påtruffet av en politipatrulje i sentrum ti minutter etterpå. Han nektet å fjerne seg fra sentrum og ble dermed gjest i drukkenskapsarresten. – Da slipper han å vurdere søknad i morgen, sier operasjonsleder Håkon Tornes hos politiet.

02.04 BORTVIST FRA SENTRUM
En 18 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt. Han var overstadig beruset. En kompis av gutten var så grei å ta seg av ham og geleide ham videre hjem.

02.29 KRANGLEVOREN
En full og kranglevoren 23 år gammel gutt ble bortvist fra Indre kai i Haugesund i natt.

02.40 NARKOTIKA PÅ KAIEN
En 25 år gammel mann ble funnet på et bakrom på et utested på Indre kai i Haugesund av personalet i natt. Han ville finne sin egen drikke uten å betale. Mannen hadde påfallende store pupiller og erkjente etter hvert bruk av hasj. Mannen ble anmeldt for forsøk på tyveri av brennevin og for bruk av narkotika. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest.

02.48 BORTVIST TIL DAGGRY
En ung overstadig beruset og kverulerende mann ble bortvist til daggry etter at han oppførte seg utagerende i sentrum av Haugesund i natt.

02.53 «STREKK UT»
En beruset mann ble funnet «strekk ut» i sentrum av Haugesund i natt. En ambulanse tok ham med seg da han klagde på ryggsmerter. Mannen ble videre sjekket på Legevakten. Ryggonde viste seg imidlertid å være av gammel art. – Problemet var heller inntaket av alkohol. Han oppførte seg også dårlig og ble hentet av en politipatrulje. Mannen fikk hvile seg på vår gode madrass. Dog uten massasje, sier operasjonsleder Håkon Tornes.

03.09 KRANGEL I SENTRUM
To berusede menn på henholdsvis 28- og 32 år kom i krangel i Haugesund sentrum i natt. De ble dermed begge bortvisning fra sentrum.

05.30 RAS STENGER VEIEN
Et steinras stengte fylkesvei 13 sør for Sand i Ryfylke. Raset gikk 500 meter nord for krysset med fylkesvei 517 og vegen mot brua over fjorden mot vest. Stedsnavn for raset skal være Lovaeidet. Det ble raskt igangsatt opprydning. Det var ikke aktuelt med ferge som nødløsning.