powergym
Menu
politi vest

Typisk natt til søndag

Nesten påkjørt av politiet, nektet å vedta fartsbot, ville slåss med alle, kranglet seg i arrest, festbråk i Haugesund og mye offentlig urinering. Dette er noen av oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 08.11.2015 11:42:13

22.30 Politibil måtte bråbremse
Beruset mann i 30-årene var nær ved å bli påkjørt av en politibil i Haugesund lørdag kveld. Mannen gitt ut i veien foran patruljebilen som kom kjørende. Mannen var sterkt beruset og ute av stand til å ta vare på seg selv. Han ble innbrakt og fikk sove ut i drukkenskapsarresten.

22.58 Ville slåss
To menn i 20-årene ble bortvist fra sentrum av Haugesund etter a de forsøkte å stelle i stand bråk med tilfeldig forbipasserende lørdag kveld. De var begge beruset og aggressive på et utested.

01.37 Kverulerte med politiet
En mann i 30-årene greide det kunststykke å krangle seg inn i drukkenskapsarresten i natt. Mannen var beruset og utagerende på et utested. Han nektet å fjerne seg og fortsatte krangelen da politiet kom. Dermed ble han fjerna med makt og satt i arresten.

01.29 Slagsmål med vaktene
To mann gikk til angrep på vaktene ved et utested i Leivik i natt. De to ble senere bortvist av politiet. Ingen ble skadet.

01.50 Mye offentlig urinering
Det var mange tissetrengte menn som ikke greide å holde seg i natt. Før klokken var blitt 02 hadde fem menn blitt bøtelagt for offentlig urinering i Haugesund sentrum.

02.12 Slagsmål i Ølen
Politiet måtte rykke ut til et utested i Ølen i natt for å bistå vaktene etter a det oppsto et slagsmål. Kamphanene ble etterhvert kasta ut og forsvant før patrulje kom til stedet.

02.22 Yppet til slagsmål
En beruset mann i trettiårene hadde i natt det som hobby å gå rundt å dytte i tilfeldig forbipasserende i Haugesund sentrum. Han ble etterhvert bortvist fra sentrum.

02.51 Festbråk i Haugesund
Det ble meldt om festbråk fra en adresse i søre bydel av Haugesund i natt. En politipatrulje ble sendt til stedet for å avsluttet festen.

03.18 100 km/t i 60-sonen
En bilfører ble anmeldt etter at han angivelig kjørte bil i 100 km/t i 60-sonen ved Raglamyr i natt. Det var en politipatrulje som kjørte bak bilen og målte hastigheten. Politiet var imøtekommende og sjåføren ble presentert et forelegg som grunnlag for å ha kjørt 85 km/t. Men sjåføren var ikke interessert i å betale noe bot. Dermed ble vedkommende anmeldt og saken vil nå måtte behandles i domstolen.