reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Zlatan Ibrahimovic er trekkplasteret når Hammarbys internkamper på trening fredag TV-overføres i Sverige. Foto: Henrik Montgomery, TT via AP / NTB scanpix

TV-sendt svensk fotballtrening med Zlatan

Sulten på direktesendt fotball er blitt så stor at Dplay fredag TV-sender Hammarbys trening. Zlatan Ibrahimovics deltakelse bidro nok sterkt til avgjørelsen.

Av NTB | 23.04.2020 20:17:22

Sport: Den 38-årige verdensstjernen forlot Italia og sin klubb Milan da viruspandemien i mars satte stopp for seriefotball over hele Europa. Siden har han trent med stockholmsklubben Hammarby, der han er deleier.

I Sverige har helsemyndighetene nedlagt forbud mot treningskamper, men klubbtreninger kan gjennomføres. Hammarby trener fredag med samarbeidsklubben Frej og kommer til å dele inn spillergruppene i tre lag som skal spille internkamper.

– Det er gøy at Discovery sender treningen. Da får våre supportere sett den, og også fotballinteresserte i resten av landet som er sulteforet på fotball akkurat nå. Det blir en velprodusert sending med kommentatorer, og Zlatan kommer til å være med på ett av lagene, sier sportssjef Jesper Jansson til Hammarbys nettsted.

Det skal spilles tre kamper à en halvtime fra 10.30.

(©NTB)

Flere nyheter: