Menu
Anders Trondsen scoret på den avgjørende straffen mot Molde i kvalifiseringen til conferenceligaen i fjor. Nå er han ferdig i Trabzonspor. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB

TV 2: Trondsen fikk sluttpakke av Trabzonspor

Fotballspiller Anders Trondsen (27) har terminert kontrakten i tyrkiske Trabzonspor etter to år. Nå er han på klubbjakt, melder TV 2.

Av NTB | 26.09.2022 13:00:52

Sport: Trondsen opplyser til kanalen at han har fått en sluttpakke som kompensasjon for de to siste årene av kontrakten med klubben.

– Det måtte være en fin avtale for min del for at det skulle være aktuelt å terminere. Sånn som det ble, ble det en fin avtale for meg. Klubben virket også fornøyd. Da var det bare å terminere og komme seg hjem. Summer og sånt vil jeg ikke gå inn på, men jeg er happy, sier Trondsen.

Trondsen er for øyeblikket i Oslo og trener. Som klubbløs kan han signere for hvem han vil.

IFK Göteborg har vært ryktet å bli nordmannens neste klubb.

– Jeg har ikke hørt så mye om det annet enn det som står i mediene. Det er agentene mine (Morten Wivestad og Mike Kjølø) som tar seg av det, sier Trondsen.

Trondsen ble solgt til Trabzonspor i august 2020 fra Rosenborg. Før det har han vært i Sarpsborg og Stabæk.

27-åringen ble seriemester med den tyrkiske klubben sist sesong. Flere skader har gjort det utfordrende for mannen med fire landskamper.

(©NTB)