Menu
Alexander Kristoff skal etter det TV 2 erfarer gjøre overgang til Uno-X. Her er han avbildet etter 6. etappe av Tour of Norway. Foto: Carina Johansen / NTB

TV 2: Kristoff enig med Uno-X

Alexander Kristoff (34) har blitt tilbudt en treårskontrakt og skal fra 2023 trolig sykle for det norske profflaget Uno-X. Det melder TV 2.

Av NTB | 20.06.2022 17:00:57

Sport: Kristoff er på utgående kontrakt med det belgiske laget Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux. Siddisen har blitt tilbudt en treårskontrakt fra både sitt nåværende lag og Uno-X, melder både TV 2 og Sykkelmagasinet.

Verken Kristoff selv, hans nåværende arbeidsgiver eller sykkelsjef i Uno-X, Jens Haugland, vil kommentere saken mandag ettermiddag.

Tidligere i juni bekreftet Kristoff overfor Sykkelmagasinet at Uno-X er en av de aktuelle lagene.

– Uno-X er blant lagene som er aktuelle akkurat nå. De har vist veldig framgang i år og er blitt et spennende lag, sa Kristoff.

Uno-X-sjef Jens Haugland har også tidligere bekreftet interesse for Kristoff.

– Jeg kan bekrefte at vi sjekker hva som er mulig å få til med Alexander Kristoff. Det er lang vei fra det til å få ham i gult og rødt. Vi er opptatt av å gjøre det på en måte som er rett for Uno-X, sa Haugland tidligere i juni.

En overgang til Uno-X betyr at nordmannen går fra det øverste nivået og ned til nivå to, hvor lag som Uno-X er avhengig av invitasjoner til de aller største rittene.

Kristoff har tidligere syklet for profflag som BMC Racing Team, Katjusja, UAE Team Emirates og Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux.

(©NTB)

Flere nyheter: