Menu
Arkivfoto Kristian Strøm / Stroom Photography

Turid (26) videre til finalen

Miss Norway-deltaker Turid Strømfors fra Haugesund er videre til finalen. Dermed er hun en av 16 finalistene i årets skjønnhetskonkurranse.

Av Daniel DeNiazi | 25.05.2021 07:20:11

Miss Norway: – Dette synes jeg er kjempe kjekt og jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være med videre. Det viser at hardt arbeid lønner seg, skriver Strømfors på sin blogg.

– Jeg ser frem til tiden fremover og kommer til å fokusere på å blogge, gå i høye tynne hæler, finne sponsorer og så klart mer dronefilming, som jeg har fått skikkelig sansen for.

I et tidligere intervju med Radio Haugaland fortalte Strømfors at hun ble oppfordret til å delta i skjønnhetskonkurransen:

– Jeg har siden jeg var liten hatt en drøm om å kunne delta på Miss Norway. Det var en i klassen min i fjor som oppfordret meg til å delta, så jeg tok sjansen å melde meg inn på skjønnhetskonkurransen.

Les også: Turid videre i Miss Norway

26-åringen studerer for tiden motekommunikasjon ved School of Fashion Industry i Oslo, og valgte å flytte hjem til Haugesund på grunn av Covid-19.

Turid kom inn som deltaker 8.mars, etter at hun ble kontaktet av konsulentselskapet Motivaction AS, hvor hun fikk spørsmål om hun hadde lyst til å delta.

Konkurransen har vært svært ekstra krevende hittil. Spesielt med alle smittevern-tilpasningene som har skjedd med korona-pandemien. Finalistene har brukt tiden godt. Alle har deltatt på flere kurs med misseskolen, fotosesjoner, laget presentasjonsvideo og jobbet med dugnadsarbeide i frivilligheten, sponsorarbeid og medier, skriver talsperson i Miss Norway, Knut Yrvin, i en uttalelse.

Finalen går av stabelen lørdag 13.-14. august på Åpen Scene i Oslo

Flere nyheter: