Menu
Viktor Hovland åpnet bra i Atlanta, men nordmannen fikk det etter hvert tøft og endte den første runden ett slag over par. Foto: John Bazemore/ AP/ NTB.

Tung start for Hovland i PGA-finalen i Atlanta

Norske Viktor Hovland åpnet den første runden av PGA-tourmesterskapet på solid vis, men fikk det senere tøft og tapte terreng på sammenlagtlisten.

Av NTB | 25.08.2022 23:00:49

Sport: Hovland startet turneringen åtte slag bak ledende Scottie Scheffler, og nordmannen startet den første runden strålende med birdier på tre av de seks første hullene.

Bogeyer på hull sju og tolv gjorde imidlertid at han mistet momentumet, og etter 14 spilte hull var 24-åringen helt tilbake på par.

På hull 15 fortsatte nedturen for Oslo-golferen da han slo ballen i vannet, og det endte til slutt med en dobbeltbogey for Hovland.

Etter 18 hull endte nordmannen ett slag over par på åpningsrunden. Det holdt til en delt 26.-plass av 29 spillere. Tidligere denne uken trakk amerikanske Will Zalatoris seg fra turneringen.

Amerikanske Scheffler leder etter den første runden av turneringen sammenlagt med totalt 15 slag under par.

Turneringen i Atlanta er den siste på PGA-touren denne sesongen, og vinneren sammenlagt stikker av med den gjeve PGA-tittelen.

(©NTB)