Menu
Helene Næss og Marie Rønningen fra Tønsberg Seilforening har fått en tung start under VM i Geelong, Australia NB! Handout bilde fra arrangør. Kun for redaksjonell bruk. Beste tilgjengelig kvalitet. Foto: Sailing Energy / Handout / NTB scanpix

Tung start for de norske seilerne i Australia

Helene Næss og Marie Rønningen i 49er FX og Nicolas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen i Nacra 17-klassen fikk en tung start første dag i seile-VM.

Av NTB | 11.02.2020 08:01:32

Sport: Martinsen og Mortensen hadde plasseringene 18, 27 og 15 på de tre første seilasene tirsdag. Det holdt til 22. plass totalt med 60 poeng. Seilerne skal igjennom 17 seilaser før den siste avgjørende medaljeseilasen.

Britene John Gimson og Anna Burnet leder foran hjemmehåpet Nathan og Haylee Outteridge med henholdsvis 12 og 13 poeng.

I kvinnenes 49 FX-klassen tok den norske båten med Rønningen og Næss 10.-, 13.- og 12.-plass. De holdt til 25.-plassen etter at tre av ni kvalifiseringsseilaser er unnagjort.

Tina Lutz og Lotta Wiemers fra Tyskland har fått den beste starten med en seier og to annenplasser og totalt 5 poeng. Nærmest følger Tess Lloyd og Jaime Ryan fra Australia og den spanske båten med Tamara Echegoyen og Paula Barcelo som begge har 10 poeng.

(©NTB)

Flere nyheter: