Menu
Viktor Hovland sliter på lørdagens runde i PGA-mesterskapet. Foto: Matt York, AP / NTB

Tung dag for Hovland i PGA-mesterskapet

Etter to runder på par fikk Viktor Hovland problemer tredje dag av det amerikanske PGA-mesterskapet og falt på listene med en rekke bogeyer.

Av NTB | 20.05.2022 23:01:00

Sport: Etter 15 spilte hull på runden er Hovland fire slag over par.

Han fikk en dårlig start med bogey på det første hullet etter at han misset en parputt fra mindre enn en meters hold. Etter å ha misbrukt gode birdiesjanser på 3., 4. og 5. hull slo han tilbake med birdie på 6. hull.

Igjen fortsatte imidlertid uvanen med å pådra seg bogey rett etter en birdie. Det fikk følge av en ny bogey på 9. hull, etter et fullstendig mislykket 2.-slag fra roughen. Dermed var han to slag over par halvveis på runden.

Det ble ny bogey på 10. hull etter at han måtte slå seg ut av en sandgrav. På 13. hull berget han mirakuløst par etter å ha slått i vannet og måttet droppe ballen, men på det neste hullet havnet han igjen i sanden og måtte tåle rundens femte bogey. Dermed var han fire slag over par.

Med tre hull igjen å spille på lørdagens runde er han nede på delt 42.-plass og veldig langt unna tetstriden.

Mito Pereira fra Chile har slått seg til en klar ledelse etter seks unnagjorte hull på sin runde. Han er totalt ti slag under par og har fire slags luke til nærmeste konkurrent.

(©NTB)

Flere nyheter: