Menu
Thomas Tuchel var ikke fornøyd med Chelsea-fansens opptrinn før kampen mot Burnley. Foto: Alastair Grant / AP / NTB

Tuchel reagerer på Chelsea-fansens Abramovitsj-sang under Ukraina-markering

Chelsea-fansen sang navnet til Chelseas russiske eier Roman Abramovitsj under markeringen til støtte for Ukraina før kampen mot Burnley lørdag.

Av NTB | 05.03.2022 19:51:54

Krig og konflikter: Chelsea vant kampen 4-0, men trener Thomas Tuchel var alt annet enn fornøyd med noe som skjedde før kampen.

Denne helgen skal det i alle kampene i Premier League klappes i ett minutt til støtte for Ukraina, etter at landet ble invadert av Russland sist uke. Under markeringen før Chelseas kamp mot Burnley, sang Chelsea-fansen for Abramovitsj.

– Dette er ikke tidspunktet å gjøre dette. Hvis vi skal vise solidaritet, må vi gjøre det sammen. Det er ikke et øyeblikk for å komme med andre meldinger. Det er et øyeblikk for å vise respekt. Fansen må forplikte seg til minuttet med applaus, sa Tuchel på pressekonferansen etter kampen, ifølge nyhetsbyrået AFP.

Nylig ble det kjent at Abramovitsj kommer til å selge Chelsea etter at det ble rettet sterk kritikk mot russeren, som er kjent for å ha tette bånd til Russlands president Vladimir Putin. Abramovitsj har selv avvist slike bånd.

Abramovitsj kjøpte Chelsea i 2003 og har ved å spytte inn mangfoldige millioner i klubben gjort London-laget til en av verdens største klubber.

(©NTB)