Menu
Forsikringsselskapet Tryg anbefaler at man ferierer i Norge i sommer. På bildet er Trollstigen i Rauma kommune sett fra utsiktsplassen ved besøkssenteret. Foto: Halvard Alvik / NTB

Tryg anbefaler norgesferie i sommer

Tryg Forsikring oppfordrer til å ta norgesferie denne sommeren etter at Utenriksdepartementet fredag forlenget reiserådene til 15. mai.

Av NTB | 26.03.2021 12:53:47

Økonomi og næringsliv: – Med Utenriksdepartementets nye reiseråd, er det svært usikkert om sommerferie til utlandet i det hele tatt vil være mulig, sier kommunikasjonssjef Ole Irgens i Tryg Forsikring.

Han sier reiseforsikringen ikke dekker avbestilling av reiser som er bestilt når landet du reiser til er rødt, selv om landet blir grønt på avreisetidspunktet.

– Forsikringen vil heller ikke dekke skader eller sykdom som inntreffer dersom landet er rødt på avreisedato.

Irgens sier også at reiseforsikringen heller ikke dekker konkurs hos selskapet du har kjøpt en reise hos – og at man risikerer å bruke feriepengene på en dyr reise man ikke får brukt eller refundert.

– Vi anbefaler at nordmenn ferierer innenlands i år. Støtt norsk reiselivsnæring og bruk feriepengene på en norgesferie, sier Irgens.

(©NTB)

Flere nyheter: