reklame for Utvik Autoservice
Menu
Robert Trump (til venstre) har stort sett skydd søkelyset. Her er han sammen med Donald Trump under et arrangement i 1999. Foto: Diane Bonadreff / AP / NTB scanpix

Trumps bror på sykehus i New York

President Donald Trumps yngre bror Robert Trump er lagt inn på sykehus i New York. Presidenten skal besøke ham, opplyser Det hvite hus.

Av NTB | 14.08.2020 18:02:51

Medisin og helse: Detaljer om tilstanden hans er ikke kjent, men ifølge ABC News er han svært syk. Donald Trump skal fredag til sin golfklubb i Bedminster i New Jersey, og presidentens talsmann Judd Deere sier han vil legge turen innom sykehuset New York.

Pressetalskvinne Kayleigh McEnany uttalte tidligere fredag at presidenten vil kommentere saken senere.

Robert Trump, som er 72 år gammel, er forretningsmann og styrer Trump Organizations eiendommer utenfor Manhattan. I motsetning til broren skyr han stort sett offentligheten.

Donald Trump har tre andre eldre søsken, hvorav én, Fred jr., døde i 1981, og en annen Maryanne Trump Barry, var føderal dommer.

Det var Robert Trump som gikk til retten for å forsøke å stanse boka til Mary Trump, datteren til Fred jr., om oppveksten til Donald i den ifølge henne dysfunksjonelle Trump-familien.

(©NTB)

Flere nyheter: