reklame
Menu
President Donald Trump hører på Bill Bryan som under torsdagens pressebrifing i Det hvite hus fortalte om en ny studie som viser at sol og varme dreper koronaviruset. Forskningen er ikke offentliggjort, noe som gjør det vanskelig for uavhengige eksperter å gjennomgå funnene. Foto: Alex Brandon / AP / NTB scanpix

Trump vil utrede om lys og varme kan brukes som korona-behandling

Donald Trump hevdet torsdag at varme dreper koronaviruset og ba lederen for hans kriseteam sjekke om lys og varme kan brukes som behandling.

Av NTB | 24.04.2020 04:02:24

Vitenskap og teknologi: Uttalelsen fra Trump kom etter at Bill Bryan, leder for departementet for forskning og teknologi i Sikkerhetsdepartementet, hadde en presentasjon hvor han viste til en ny forskning.

– Vår hittil mest markante observasjon er den kraftige effekten som sollys har til å drepe viruset både på overflater og i luften. Vi har også sett en lignende effekt med luftfuktighet og temperatur, hvor økning av temperatur, luftfuktighet, eller begge, ikke er til virusets fordel, sa Bryan.

Trump fulgte på brifingen opp med å be amerikanerne nyte solen. Han ba også lederen for kriseteamet om å snakke med leger for å se om lys og varme kan brukes som en del av kuren mot koronaviruset.

(©NTB)

Flere nyheter: