reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
President Donald Trump under folkemøtet på en flyplass i Minden i Nevada. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix

Trump med nye anklager mot Demokratene på valgmøte i Nevada

Under et valgmøte i Nevada hevdet Donald Trump nok en gang at det kun er valgfusk som kan frata ham seieren i presidentvalget i november.

Av NTB | 13.09.2020 08:08:01

Politikk: På meningsmålingene er det fortsatt demokraten Joe Biden som leder. Men Trump hevder likevel at Biden er avhengig av valgfusk for å vinne.

– Det eneste måten Demokratene kan vinne valget på, er hvis de jukser, sa Trump til en folkemengde i tettstedet Minden i Nevada lørdag kveld lokal tid.

Presidenten gjentok også sine ubegrunnede påstander som at stemmegivning via posten vil legge til rette for valgfusk.

Egentlig ønsket han å holde folkemøtet i byen Reno, men dette viste seg å være umulig på grunn av lokale regler for å hindre koronasmitte.

I talen hevdet Trump også at det er visepresidentkandidat Kamala Harris som egentlig vil sitte med makten hvis Biden vinner valget. Harris vil overta som president i løpet av en måneds tid, påsto presidenten.

Han rettet også verbale angrep mot sin motstander i det forrige presidentvalget i 2016. Hillary Clinton burde vært i fengsel, sa Trump, og tilhørerne ropte «sperr henne inne»!

Trump anklaget mediene for å ha politisk slagside og for å skrive altfor positivt om Biden. Mediene vil omtale Biden omtrent som Winston Churchill bare han er i stand til å stå på beina, mener presidenten.

(©NTB)

Flere nyheter: