Menu
Tromsø-trener Gaute Helstrup henter Elias Aarflot fra Grorud. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB

Tromsø henter ung spiss fra Grorud

Elias Aarflot forlater Grorud og er klar for Tromsø. Den 18 år gamle spissen har skrevet under på en kontrakt ut 2025-sesongen.

Av NTB | 22.07.2022 18:20:49

Sport: Aarflot signerte aldri proffkontrakt med Grorud før han nå setter kursen nordover. Han har fått spilletid i tre kamper i årets sesong i 1. divisjon, og har storspilt for Grorud 2 i 3. divisjon, der han har scoret 14 mål på 13 kamper.

Han blir formelt TIL-spiller 1. august, melder klubben på sine nettsider. Aarflot gleder seg stort over å bli en del av Tromsø.

– Jeg gleder meg veldig. Jeg er ydmyk, det er en stor ære å komme til en så stor klubb. Jeg skal blø for drakta og bare kjøre på. Det er en unik mulighet for meg, sier Aarflot til Discovery og legger til:

– Inntrykket er at jeg skal være en del av A-lagstroppen og være med å bidra.

(©NTB)