Menu
Alfheim stadion ble utsatt for innbrudd natt til søndag. Det skjer i forkant av rivaloppgjøret mot Bodø/Glimt. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB

Tromsø anmelder innbrudd på Alfheim

Flere personer skal ha tatt seg inn på Alfheim natt til søndag. Der har supportereffekter blitt vandalisert før rivaloppgjøret mot Bodø/Glimt.

Av NTB | 11.09.2022 16:11:07

Sport: Det skriver Nordlys.

– Vi ser veldig alvorlig på det. Det er et innbrudd på stadion og vandalisme av eiendeler som tilhører klubben og Forza Tromsø. Det kommer definitivt til å bli politianmeldt, sier daglig leder Øyvind Alapnes i TIL til avisen.

Lørdag brukte supporterklubben til Tromsø, Forza Tromsø, tid på å legge ut og klargjøre tifo og andre supportereffekter før kampen.

Forza Tromsøs leder Morten Killingberg er skuffet.

– Jeg synes det er ufattelig pinlig. Jeg forstår ikke hvordan folk har så lite å gjøre at de på nattetid drar på Alfheim for å ødelegge. Vi prøver å skape en ramme for begge lag. Samtidig er jeg ikke sjokkert heller, sier Killingberg.

Alapnes bekrefter at det er overvåking på stadion, men sier til avisen at bildene ikke er gjennomgått enda.

Bodø/Glimt skriver på Twitter at klubben har blitt kjent med saken gjennom mediene.

«Innbrudd er et alvorlig lovbrudd vi tar sterk avstand bra. Vi håper inderlig at det ikke er noen av våre som står bak», står det i Twitter-meldingen.

(©NTB)

Flere nyheter: