reklame for Sheiken Bowling
Menu
USA-kapteinen Steve Stricker her sammen med Zach Johnson på Whistling Straits-banen: Foto: Morry Gash / AP / NTB

Trolig ingen Tiger Woods å se under Ryder Cup

Det amerikanske golfesset Tiger Woods vil høyst sannsynlig ikke være med å støtte det amerikanske laget rent fysisk under Ryder Cup, som starter fredag.

Av NTB | 21.09.2021 08:52:23

Sport: Den amerikanske kapteinen Steve Stricker sa under en pressekonferanse mandag at man neppe vil se Woods under kampen mot Viktor Hovland og resten av det europeiske laget på Whistling Straits-banen utenfor Sheboygan i Wisconsin.

Woods har spilt åtte Ryder Cup. Han var sist med da USA tapte for Europa i 2018. I februar kjørte derimot golfstjernen av veien i California under høy hastighet og pådro seg omfattende skader. Han er for tiden fortsatt under rehabilitering.

– Det skjer trolig ikke, svarte Stricker på spørsmål om Woods ville dukke opp under turneringen.

– Jeg har ham ofte på øret og jeg har snakket med ham relativt ofte. Han er en del av vårt Ryder Cup-lag. Han er en del av det vi gjør, sa Stricker.

– Jeg vet at noen av spillerne har vært og hilst på ham, men jeg tror at det ikke vil være bra for ham å være her rent fysisk med tanke på hvor han befinner seg i rebahliteringen. Han blir bedre og bedre, og han er fullt fokusert på å komme tilbake for å spille igjen. Vi skal ikke være i veien for ham, for vi vil alle se ham tilbake på banen, sa USA-kapteinen.

(©NTB)