reklame
Menu
Politiet mottok meldingen om slagsmål mellom flere personer utenfor Lyngdalshallen klokka 19.47. Foto: Torrey Enoksen / Lister24 / NTB scanpix

Trolig flere alvorlig skadd i masseslagsmål i Lyngdal

Bevæpnet politi rykket tirsdag kveld ut til Lyngdal i Agder der det ble meldt om masseslagsmål og knivstikking. Politiet tror flere kan være alvorlig skadd.

Av NTB | 14.04.2020 20:48:28

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet mottok meldingen om slagsmål mellom flere personer utenfor Lyngdalshallen klokka 19.47.

– Vi mottok en ganske voldsom melding om at opptil 15 personer slåss utenfor idrettsanlegget i Lyngdal sentrum. En er påkjørt med bil, og en er knivstukket – antakeligvis i armen. Det er en alvorlig hendelse, og vi rykker ut med store ressurser, sa operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB i 20-tiden.

Politidistriktet meldte klokka 20.20 at de arbeidet med å få oversikt over situasjonen.

Flere personer har forsvunnet fra stedet, og flere kan være alvorlig skadd, opplyser politiet.

Seks-sju politibiler sto utenfor idrettshallen tirsdag kveld. Den første meldingen gikk ut på at de involverte hadde med seg både balltre og kniver.

– Det er vårt inntrykk at folk på stedet ikke har hatt så lyst til å fortelle så mye om hva som har skjedd. Så får vi se etter hvert hva vi finner ut av, sier Hægeland til Lister24.

Bakgrunnen for slåsskampen er ikke kjent.

Flere nyheter: