Menu
Kent Robin Tønnesen var en av Norges EM-spillere som fikk en trøblete hjemreise lørdag. Etter fire timer i lufta ble det vendereis til München og en overnatting der. Foto: Annika Byrde / NTB

Trøblete hjemreise for norske EM-spillere – måtte tilbake til München

Flyet med flere av Norges EM-spillere i håndball kom seg til Gardermoen, men kunne ikke lande på grunn av kraftig vind. Dermed ble det vendereis til München.

Av NTB | 29.01.2022 23:05:36

Sport: Det melder VG. Om bord i flyet var spillerne Kent Robin Tønnesen, Endre Langaas og Thomas Solstad, samt store deler av støtteapparatet. Tolv personer i og rundt landslaget var med i Lufthansa-flyet som måtte snu.

Tilbake i München fikk de selskap av Vetle Aga. Han skulle til Göteborg, men også det flyet måtte snu på grunn av kraftig vind.

– Det ble for mye vind da vi skulle lande. Kapteinen avbrøt landingen og fant ut at det ble vendereis til München, sier mediesjef Lars Hojem Kvam til VG.

Han la selv ut en Twitter-melding om hendelsen: – En ikke så smooth hjemreise fra EM i håndball, men da vet vi at det tar fire timer å fly fra München til München, skrev han.

To spillere som skulle til Aalborg kom fram, men rapporterte om landing i fjerde forsøk.

Etter overnatting i München blir det nytt forsøk på hjemreise søndag. Norge avsluttet sitt EM med 5.-plass og VM-billett etter en dramatisk seier over Island fredag.

(©NTB)