Menu
Ull/Kisa kunne juble for seier og tre poeng borte mot Start fredag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Trenerløse Ull/Kisa straffet Start og vant 3-1

En keepertabbe og et praktangrep ga Ull/Kisa 3-1 og viktige poeng uten trener Sindre Tjelmeland på benk mot Start, som er ventet å ta over Start om kort tid.

Av NTB | 18.06.2021 20:08:57

Sport: Etter en drøy halvtime sendte Steffen Jenssen Ull/Kisa i ledelsen etter et hjørnespark. Start-keeper Jonas Deumeland misset på utboksingen, og Jenssen kunne enkelt sette ballen i mål.

Like etter hvilen var Start nære ved å utligne, men headingen til Adeleke Akinyemi traff tverrliggeren.

Etter 50 minutter doblet Ull/Kisa ledelsen ved Mikkel Rakneberg. Målet kom etter et fint angrep der Start-forsvaret var i undertall, og Rakneberg kunne enkelt sette ballen til side for Deumeland.

På overtiden satte Henning Andresen ballen i tomt mål etter at Deumeland hadde tatt turen opp på dødball i et forsøk på å redde ett poeng.

Alexander Øren, Adolfo Rodriguez og Erik Mykland hadde delt ansvar for Start-laget i kveldens kamp mot Ull/Kisa etter at Joey Hardarson fikk sparken tidligere denne uken.

Sindre Tjelmeland var ikke med på Ull/Kisa-benken i fredagens kamp. Det er ventet at han blir presentert som Start-trener om kort tid. Assistenttrener Arild Sundgot ledet Kisa fredag kveld.

Og de er ikke alene om å skuffe denne sesongen på det nest øverste nivået. Aalesund ligger på plassen bak Start, mens Ranheim er nede på 15.-plass med kun fem poeng. Aalesund tapte 0-2 mot Sogndal borte, mens Ranheim tapte 1-2 mot KFUM.

Strømmen brøt Åsanes rekke med fire seire og vant 1-0 på hjemmebane.

Helt mot slutten utnyttet Start et sleivspark i Ull/Kisa-forsvaret, og Preben Hille satte ballen i mål med en god avslutning.

Start har sju poeng på de første seks kampene, og ifølge Fædrelandsvennen tangerer dette den svakeste sesongstarten på nivå 2 i klubbens historie. Forrige gang det skjedde var i 1964.

(©NTB)

Flere nyheter: