reklame
Menu
Clinton N'Jie (til v.) er en av tre Dinamo Moskva-spillere som har testet positivt på koronaviruset. Derfor ble lagets kamp mot Krasnodar søndag utsatt. Foto: Claude Paris, AP / NTB scanpix

Tre virussmittede hos Dinamo Moskva, søndagens kamp utsatt

Tre av Dinamo Moskvas spillere har testet positivt på koronaviruset. Søndagens bortekamp mot Krasnodar i russisk eliteserie ble derfor utsatt.

Av NTB | 21.06.2020 19:49:11

Sport: Det skjedde to dager etter at Rostov måtte sende en blanding av junior- og ungdomsspillere til Sotsji etter at hele A-stallen havnet i karantene fordi norske Mathias Normann og fem av hans lagkamerater testet positivt. Rostov ba forgjeves ligaen og fotballforbundet om å utsette kampen.

Forskjellen er at Krasnodar gikk med på å utsette søndagens kamp, mens nedrykkstruede Sotsji motsatte seg utsettelse. Sotsji vant 10-1 i fredagens oppgjør og tok viktige poeng i bunnstriden.

Clinton N’Jie, Charles Kaboré og Sebastian Szymanski er de tre Dinamo-spillerne som er smittet.

Russisk eliteserie starter opp igjen denne helgen. Ligaen og fotballforbundet sier i en felles uttalelse at de positive prøvene ikke er grunn til å stoppe seriefotballen igjen.

– Ved å overholde smitteverntiltakene og anbefalingene er det mulig å redusere smittefaren og fullføre seriespillet, står det.

Søndagens utsatte kamp er omberammet til 19. juli.

(©NTB)

Flere nyheter: