Menu
Ana Debelic leverte for Vipers lørdag. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Tre strake for Vipers – knuste Odense

Vipers Kristiansand fortsetter å storspille i de innledende kampene i mesterligaen. Lørdag kom den tredje strake seieren da Odense ble slått 34-27.

Av NTB | 24.09.2022 19:40:55

Sport: Fra før har Krim Ljubljana og Brest måttet tåle tap for fjorårets mesterligavinner. Vipers, som i år er uten Nora Mørk, ser ikke ut til å bremse seierstoget.

Ragnhild Valle Dahl var svært god for sørlendingene og scoret sju mål lørdag. Ana Debelic var som vanlig sterk inne på streken og sto for seks av Vipers’ fulltreffere.

Vipers tok kommandoen i kampen og fikk hjelp av en strålende Katrine Lunde bakerst. Midtveis i første omgang vartet hun opp med en monsterredning på et flyverforsøk av Odense. Keeperen fikk flyttet seg raskt over fra den ene til den andre siden og holdt akkurat ballen ute av mål mens hun selv falt innover i nettet.

Til pause ledet Vipers med 16-10. I annen omgang satset Odense mer i angrep og tok ofte ut keeper Althea Reinhardt. Det førte til at Vipers scoret en del mål da Reinhardt ikke rakk tilbake i tide. Til slutt ble det en kontrollert norsk seier.

Kristiansand-laget møter tyske Bietigheim på bortebane i neste kamp i mesterligaen. Den spilles 9. oktober.

(©NTB)