reklame for Utvik Autoservice
Menu
18-åringen Mason Greenwood er en het kandidat til å bli kåret til årets unge spiller i Premier League. Foto: Cath Ivill / AP / NTB scanpix

Tre Solskjær-elever nominert til gjev pris

Manchester United har tre spillere blant de åtte nominerte til prisen for årets unge spiller i Premier League.

Av NTB | 07.08.2020 12:03:02

Sport: Etter en solid sesongavslutning og en sesong der United-manager Ole Gunnar Solskjær har gitt mye tillit til unge spillere, belønnes laget med en solid mulighet til å vinne prisen.

Sesongens beste unge spiller skal stemmes fram av leserne, og på sitt nettsted har Premier League lagt ut korte beskrivelser for hver av de åtte nominerte.

Det er ikke helt overraskende – gitt at spillere opp til 24 år er med i kåringen – at Uniteds formsterke angrepstrio er med blant de nominerte. Både Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford har sjanse til å stikke av med prisen.

I fjor ble den vunnet av Manchester City-stjernen Raheem Sterling.

De øvrige nominerte i år er Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Jack Grealish (Aston Villa), Dean Henderson (Sheffield United), Mason Mount (Chelsea) og Christian Pulisic (Chelsea).

Favoritten i manges øyne er likevel Manchester Citys playmaker Kevin De Bruyne. De øvrige nominerte er Danny Ings (Southampton), Nick Pope (Burnley) og Jamie Vardy (Leicester).

Solskjær er ikke blant de nominerte til å bli årets manager i ligaen. Det er derimot Jürgen Klopp (Liverpool), Frank Lampard (Chelsea), Brendan Rodgers (Leicester) og Chris Wilder (Sheffield United).

Nominasjonslisten til den aller gjeveste prisen – årets spiller – domineres ikke uventet av seriemester Liverpool. Alexander-Arnold, Sadio Mané og Jordan Henderson har muligheten til å vinne prisen.

(©NTB)

Flere nyheter: