reklame for smiaa
Menu
En mann er alvorlig skadd og to er lettere skadd etter å ha blitt skutt på med hagle i en enebolig på Stoa natt til lørdag. En person er pågrepet. Foto: NTB scanpix

Tre skutt i Arendal – en alvorlig skadd

En mann er alvorlig skadd etter en skyteepisode i en enebolig på Stoa i Arendal i Agder natt til lørdag. En person er pågrepet og siktet for skytingen.

Av NTB | 20.06.2020 07:34:16

Kriminalitet og rettsvesen: Mannen skal ha ankommet eneboligen i 02-tiden og avfyrt skudd. Det var opp mot 13 personer til stede. Tre personer ble skadd i hendelsen, en av dem alvorlig. De øvrige to er lettere skadd.

Motivet for hendelsen er foreløpig uklart. Politiet hadde lørdag formiddag ikke fått gjennomført avhør av den pågrepne mannen.

– Vi jobber nå med å ivareta vitnene og gjennomføre avhør av disse, sier operasjonsleder John Repstad i Agder politidistrikt til NTB lørdag formiddag.

Det var mellom åtte og ti vitner til hendelsen.

De skadde er menn mellom 20 og 30 år. En av de tre er fløyet til Oslo for behandling.

– Han er alvorlig skadd, og er i en tilstand hvor han ikke er i stand til å bli avhørt av politiet, sier jourhavende jurist Jan Are Amundsen i Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

De to andre mennene fikk lettere skader og ble behandlet på Sørlandssykehuset.

Det ble natt til lørdag gjort undersøkelser på åstedet og i hjemmet til den siktede.

Siktede vil trolig bli avhørt tidligst søndag kveld ettersom mannens forsvarer er i Oslo. Mannen har fått oppnevnt advokat Johannes Wegner Mæland fra Advokatfirmaet Klomsæt & Co som forsvarer, skriver Fædrelandsvennen.

Politiet søkte ut fra vitneopplysninger etter en navngitt mann i 20-årene etter skyteepisoden, og han ble pågrepet i sitt eget hjem. Han er siktet for skytingen.

(©NTB)

Flere nyheter: