Menu
Politiet har pågrepet tre yngre menn etter en voldshendelse i en privatbolig ved Framnes i Brumunddal lørdag kveld. Avhørene foregår i Hamar politistasjon, Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Tre menn fra Oslo pågrepet etter voldshendelse i Brumunddal

Politiet har pågrepet tre yngre menn fra Oslo etter en voldshendelse i en privatbolig ved Framnes i Brumunddal lørdag kveld. Mennene ble avhørt søndag.

Av NTB | 16.02.2020 16:46:46

Kriminalitet og rettsvesen: En voksen mann og en jevnaldrende kvinne som bodde i boligen, ble utsatt for vold. Ingen av dem betegnes som alvorlig skadd.

Kvinnen ble kjørt til legevakten og utskrevet natt til søndag, mens mannen ble kjørt til Sykehuset Innlandet og var fortsatt innlagt til observasjon søndag ettermiddag.

Mannen skal være utsatt for stump vold, opplyser politifullmektig Nina Helmersen Østvang i Innlandet politidistrikt.

Politiet ble varslet om hendelsen i 21-tiden lørdag kveld og var på stedet kort tid etter. Det ble satt i gang søk etter gjerningspersonene, som hadde stukket fra åstedet.

En av dem ble pågrepet ved åstedet, mens en annen ble pågrepet noen kilometer fra Framnes.

De tre mennene som er pågrepet, er kjent for politiet fra før. De ble pågrepet ved Esso-stasjonen i Brumunddal etter tips fra publikum, skriver Østlendingen.

Søndag ettermiddag sitter de i avhør på Hamar politistasjon.

– Den videre etterforskningen skal prøve å finne ut hvilken relasjonen det er mellom de involverte. Når det gjelder motiv, arbeider vi ut fra flere hypoteser, sier hun til NTB.

– Vi er veldig tidlig i etterforskningen og det er fortsatt mange løse tråder, sier Helmersen Østvang.

Politiet ønsker tips i saken og ber publikum ta kontakt. De er særlig interessert i observasjoner knyttet til en svart Volvo SUV samt andre bevegelser i området rundt klokka 21 lørdag kveld. Den ble sett i nærheten av åstedet.

– Det er allerede foretatt en del avhør og flere vil bli gjort utover dagen. Vi vurderer fremstilling for varetekt fortløpende, sier Helmersen Østvang, som er påtaleansvarlig i saken, til NTB i 14-tiden søndag.

Politifullmektigen sier at det er for tidlig å si om det er tatt noe fra boligen. De etterforsker bredt og gjennomfører undersøkelser på åstedet.

(©NTB)

Flere nyheter: