reklame for smiaa
Menu
Norwegian melder om økte trafikktall for juli, sammenlignet med månedene før, men samtidig vesentlig lavere enn på samme tid i fjor. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Tre ganger flere reiste med Norwegian i juli

Over 350.000 passasjerer reiste med Norwegian i juli, mer enn tre ganger flere enn måneden før. Tallet er likevel 90 prosent lavere enn på samme tid i fjor.

Av NTB | 06.08.2020 08:17:50

Økonomi og næringsliv: Norwegian la fram trafikktallene for juli klokken 8 torsdag morgen. Selskapet melder at de i alt fraktet 356.093 passasjerer juli. Dette er tre ganger flere enn i juni, men samtidig en reduksjon på 90 prosent sammenlignet med juli i fjor.

På grunn av koronakrisen opererer Norwegian stort sett 20 fly som går i trafikk til destinasjoner i Norge og til enkelte reisemål i Europa. 1. juli åpnet Norwegian opp 76 for flyreiser til 76 destinasjoner i Europa og satte ytterligere 12 fly tilbake i trafikk etter at koronakrisen satte nær samtlige fly på bakken.

– Selv om kundebehovet har økt sammenlignet med april, mai og juni, er markedssituasjonen fortsatt krevende, skriver selskapet i børsmeldingen.

Selskapets totale kapasitet er nå redusert med 94 prosent sammenlignet med i fjor, skriver selskapet videre.

(©NTB)

Flere nyheter: