reklame
Menu
Skogbrannen Bear Fire la den vesle byen Berry Creek nord i California i ruiner. Til sammen er 12 mennesker funnet døde etter brannen herjinger og til sammen 22 er så langt bekreftet døde i skogbrannene i California. Foto: Noah Berger / AP / NTB scanpix

Tre flere døde funnet etter skogbrann nord i California

Redningsarbeidere har funnet tre flere døde i et utbrent område nord i California i USA. Dermed har 22 mennesker omkommet i de enorme skogbrannene i delstaten.

Av NTB | 13.09.2020 04:53:04

Ulykker og naturkatastrofer: Sheriff Kory Honea i Butte County opplyste om funnet av de døde lørdag lokal tid, men ga ingen ytterligere opplysninger. Han sier 13 person fortsatt ikke er gjort rede for i brannen.

Skogbrannen som har fått navnet Bear Fire, er en av flere branner som regnes som del av North Complex Fire og ble oppdaget 17. august. Den oppsto langt fra bebygde område, men spredte seg torsdag kveld til Berry Creek og Feather Falls ved foten av fjellområdet Sierra Nevada nordøst for San Francisco. Den vesle byen Berry Creek ble lagt i grus og andre tettsteder ble også hardt rammet.

I alt 12 personer er bekreftet døde i denne brannen alene, og dødstallet i brannen som herjer i California har steget til 22.

(©NTB)

Flere nyheter: