reklame for Sheiken Bowling
Menu
Patrick Cutrone var en av tre Fiorentina-spillere som ble koronasmittet i mars. Nå er det oppdaget nye smittetilfeller i Firenze-klubben. Foto: Jennifer Lorenzini, LaPresse via AP / NTB scanpix

Tre Fiorentina-spillere testet positivt på koronaviruset

Tre spillere i den italienske fotballklubben Fiorentina har testet positivt på koronaviruset. Det samme har tre personer i klubbens medisinske støtteapparat.

Av NTB | 07.05.2020 21:03:37

Sport: Det opplyste Firenze-klubben på sitt nettsted.

Klubbene i Serie A har fått myndighetenes klarsignal til å gjenoppta individuell trening som forberedelse til eventuelt klarsignal for full treningsaktivitet fra 18. mai. Først må spillere og støtteapparat virustestes.

En Torino-spiller testet positivt onsdag og er sendt i karantene. Torsdag meldte Fiorentina at seks prøver var positive, blant dem tre avgitt av spillere. Ingen av dem er navngitt. De smittede er isolert.

– Resten av gruppen skal gjennomgå medisinske og fysiske prøver før oppstart av individuell trening, opplyser Fiorentina.

Fiorentina hadde tre av spillerne som fikk påvist koronasmitte i mars, i Dusan Vlahovic, German Pezzella og Patrick Cutrone.

Norske Rafik Zekhnini har kontrakt med Fiorentina, men har denne sesongen vært utleid til Twente i Nederland. Der er sesongen over, men Zekhnini oppholder seg fortsatt i Nederland.

(©NTB)

Flere nyheter: