Menu
En politibetjent i Haugesund i arbeid ved barnehagen hvor en personbil kjørte ned porten. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Tre barn påkjørt i barnehage i Haugesund – ikke livstruende skadd

Tre barnehagebarn ble kjørt til akuttmottaket ved Haugesund sykehus etter en påkjørsel mandag ettermiddag. Ifølge politiet er de ikke livstruende skadd.

Av NTB | 13.09.2021 15:52:17

Ulykker og naturkatastrofer: De tre barna satt og lekte da en bil kjørte ned porten til barnehagen og kjørte på dem, opplyser Sørvest politidistrikt på Twitter mandag.

– De skadde barna er kjørt Haugesund sykehus. Politiet har per nå ikke detaljer om skadeomfang, men det skal ikke være livstruende skader, opplyser Sørvest politidistrikt på Twitter klokken 15.35.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 13.14. Tolv minutter senere ble det loggført at barna var fraktet til sykehus. Barnas alder er ukjent.

Føreren av personbilen, som blir beskrevet som en eldre mann i 70 årene, er ivaretatt av helsepersonell og kjørt til legevakt. Politiet har tauet inn bilen for tekniske undersøkelser.

Den eldre mannen skal ikke ha tilknytning til barnehagen, skriver NRK.

Innsatsleder Krister Hoel sier mannen kjørte seg vill i området, og skulle forsøke å snu bilen på plassen foran barnehagen.

Ved 15.30-tiden hadde politiet reist fra barnehagen. Det blir opplyst at tekniske undersøkelser er foretatt og at saken vil bli etterforsket.

– Vi har fått forklart at en bil var i ferd med å snu utenfor en barnehage. Han hadde rygget inn i en trestubbe og så kjørt ned porten til barnehagen, sa operasjonsleder Kurt Løklingholm i Sørvest politidistrikt til NTB tidligere mandag ettermiddag.

Ellers er barnehagen og de øvrige ivaretatt av kommunalt kriseteam, dersom noen trenger hjelp eller oppfølging

Flere nyheter: