powergym
Menu
FOTO: Daniel DeNiazi

Travel Sildajazz-natt for politiet

Uønsket mann i båt, tenåring promillekjørte, hoppet i Smedasundet, tjuvkoblet bil, masseslagsmål, ville inn til kvinne, og aggressiv blomsterselger. Dette er blant sakene politiet har måtte ta seg av.

Av Egil M Solberg | 12.08.2017 06:26:11

22.00 –Trafikale utfordringer i Strandgata i Haugesund sentrum
Det var flere feilparkerte biler i Strandgata mellom Torggata og Skjoldavegen slik at busser og taxier ikke kommer frem. Politiet ringte opp flere bileiere og skrevet ut en del parkeringsbøter. Politiet må henstille til bilister om å forholde seg til skilting i Haugesund sentrum.

23.15 – Kvinne bortvist fra Haugesund sentrum
En aggressiv blomsterselger ble bortvist fra Haugesund sentrum frem til lørdag
formiddag. Hun hadde oppført seg plagsomt overfor byens gjester.

00.45 – Mann lagde bråk på Karmøy
Politiet måtte rykke ut til en adresse på Karmøy hvor en mann i 20 års alderen ville inn. Han hadde vært på fest der tidligere på kvelden og kom etter hvert tilbake da han ønsket kontakt med en kvinne. Ønsket var ikke gjensidig slik at han ble kjørt hjem av politiet. Ingen anmeldelse.

00.50 – Slagsmål på Stord
Politiet rykket ut til melding om slagsmål på Stord. Det var 3-4 personer som røk i tottene på hverandre. Partene hadde forskjellig syn på hendelsesforløpet slik at partene ble skilt og sendt hjem. Partene skulle vurdere å anmelde forholdet over helgen.

01.30 – Mann forsøkt bortvist fra Haugesund sentrum
Dørvakter tok kontakt med en politipatrulje i Haugesund sentrum etter at en mann i 20 års alderen ikke var ønsket inne på restauranten. Han hadde vært ufin med andre gjester og fremstod hissig overfor dørvaktene. Mannen ble bortvist fra Haugesund sentrum, men takket nei til tilbudet. Dermed ble han innsatt i drukkenskapsarrest og anmeldt for ikke etterkommet pålegg fra politiet. Han fikk et forelegg ved løslatelse.

01.45 – Bil forsøkt tjuvkoblet i Haugesund sentrum
En bil som stod parkert i et av byens parkeringshus var forsøkt tjuvkoblet i natt. Eier er usikker på om noe er stjålet fra bilen, men bilen var ikke kjørbar.

01.50 – Mann hoppet i sjøen ved Indre kai i Haugesund
En mann i 20 års alderen ble kjørt til legevakten etter at han hoppet i sjøen ved Indre kai i Haugesund. Han ble kontrollert av lege og innsatt i drukkenskapsarrest til han blir edru. Ingen anmeldelse.

01.55 – Utøvde vold mot dørvaktene i Haugesund sentrum
Politiet måtte ta hånd om en mann i 30 års alderen som utøvde vold mot dørvaktene ved et utested i Haugesund. Han var ikke ønsket inne på utestedet og på vei ut hisset han seg opp og slo til den ene dørvakten. Mannen ble innsatt i drukkenskapsarrest og blir anmeldt for kroppskrenkelse, ordensforstyrrelse samt forulemping av offentlig polititjenestemann.

02.20 – Slagsmål i Haugesund sentrum
Politiet måtte skille to menn som sloss i nærheten av et gatekjøkken. En mann i 30 års alderen var den mest aktive parten og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse. Mulig det kommer anmeldelse for kroppskrenkelse i ettertid. Mannen ble bortvist fra Haugesund sentrum.

02.55 – Slagsmål på utested i Haugesund sentrum
Politiet var allerede på stedet da et slagsmål brøt ut. En mann i 20 års alderen ble pågrepet på stedet etter at han utøvde vold mot en annen gjest samt truet en dørvakt og andre gjester med en knust flaske. Han ble innsatt i varetekt og vil bli avhørt i løpet av lørdag formiddag.

03.05 – Mann bortvist fra Haugesund sentrum
En mann i 20 års alderen ble bortvist fra Haugesund sentrum etter at han blandet seg inn i politiets arbeid. Han var kverulerende og oppfarende og vil bli anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann.

03.15 – Krangel på en adresse i Tysvær
Politiet måtte rykke ut til et hus i Tysvær etter at en mann utøvde vold mot en kvinne. Kvinnen ble ikke skadet, men mannen vil bli anmeldt for kroppskrenkelse. Sak opprettet.

04.25 – Mann uønsket om bord i båt i Haugesund
Politiet måtte rykke ut til Indre kai da en mann i 30 års alderen lagde bråk om bord i en båt som lå til kai i Haugesund. Mannen var uønsket om bord og ble bortvist fra Haugesund sentrum frem til lørdag formiddag.

05.25 – Ung gutt tatt for promillekjøring
En gutt i tenårene ble stanset av politiet på Fv 47 v/ Tuastadvegen. Han hadde ikke gyldig førerkort for bil og alkometeret viste verdier over tillatt grense på 0.2 i promille. Nødvendige prøver er tatt og sak er opprettes. Gutten er overlatt til foresatte.