Menu
Arkivbilde: E. Solberg / Radio Haugaland

Travel natt for politiet

Sovnet bak rattet, tre saker i samme bil, voldsepisode i Haugesund, anmeldt for «tafsing», fant beruset halvnaken kvinne og røykutvikling på utested. Dette er noen av saken fra nattens politilogg.

Av Egil M Solberg | 03.07.2022 06:50:24

Politilogg: Sørvest politidistrikt melder om en travel natt for politiet hvor 49 ordensoppdrag er registrert.

Dette har medført 19 pålegg/bortvisninger og fire innbrakt i arrest. I tillegg har det blitt opprettet syv voldssaker, men ingen er alvorlig skadet.

I Haugesund satt to personer i buret søndag morgen.

Tre saker anmeldt med samme bil

I løpet av lørdagskvelden har samme bil vært involvert i tre hendelser. Alle med kjøring av bilen uten å være i stand til dette. Først var en bilfører påvirket og kjørte uten førerkort. Den andre gangen var det en ny fører som kjørte og vedkommende var under 18 år. Tredje gang var igjen fører i påvirket tilstand. Alle de tre er anmeldt.

Voldsepisode i Haugesund

Ved 02-tiden ble det meldt om en voldsepisode i Haugesund. En mann i begynnelsen av 30-årene ble da anmeldt og bortvist fra sentrum, mens fornærmede ble kjørt til legevakten. I forbindelse med saken ble også en mann i slutten av 20-årene anmeldt for å hindret politiets arbeid. Han ble også bortvist men etterkom ikke dette, dermed ble han anmeldt og satt i buret i kjelleren hos politiet.

Tok høyttalere etter klager på støy

En mann i 20-årene fikk besøk av politiet med pålegg om å dempe musikken under en fest i Skånevik natt til søndag. Mannen etterkom ikke dette, noe som resulterte i beslag av mannens høyttalere. Han fikk imidlertid disse tilbake på formiddagen søndag

Bortvist etter ordensforstyrrelse

Klokken 02.52 måtte politiet bortvise en mann i 20-årene fra sentrum av Haugesund etter en ordensforstyrrelse.

Pågående mann «tafset» på jentene

Klokken 03.12 ble politiet kontaktet på bakgrunn av en pågående mann som «tafset» på jentene på Indre kai i Haugesund. Det er snakk om en mann i midten av 40-årene. Han ble bortvist og det er ventet en anmeldelse i saken.

Oppfordret til slagsmål

Klokken 03.28 gikk en mann i 30-årene rundt og oppfordret andre til slagsmål. Dette endte også med bortvisning.

Halvnaken beruset kvinne i veien

Klokken 03.30 fikk politiet melding om at en svært beruset halvnaken kvinne ravet rundt i veibanen i Tysvær. Hun var da ute av stand til å ta vare på seg selv og ble framstilt på legevakten. Hun fikk sove ut under trygge omgivelser i kjelleren hos politiet.

Røykutvikling fra utested

Klokken 03.35 fikk politi og brannvesen melding om røykutvikling fra et utested i Strandgata i Haugesund. Der hadde det vært varmgang i en kabel. Sak er der opprettet.

Sovnet bak rattet

Ved 05.10-tiden rykket nødetatene ut etter meldinger om et trafikkuhell. Bilfører hadde da sovnet bak rattet og havnet utenfor veien. Vedkommende ble ikke alvorlig skadet. Saken er anmeldt.

Flere nyheter: