powergym
Menu
Politi

Travel natt for politiet

Drukning på Bømlo, kvinne skadd i slagsmål, mann funnet bevisstløs på kaien, kvinne kunne ikke stå på bena og overstadig unggutt fant ikke veien hjem. Dette er saker politiet i natt har jobbet med.

Av Egil M Solberg | 06.08.2017 06:44:31

Hissig mann på Åkra
En beruset mann i 30-årene ble bortvist fra Åkrehamn sentrum ved 23.10-tiden lørdag kveld. Han hadde da vært hissig og kommet med verbale trusler mot vakter ved et utested. Han ble påtruffet av politiet igjen ved 01.30-tiden. Da var han fortsatt hissig og utagerende. Denne gang ble han anmeldt for ikke å ha etterkomme politiets pålegg og å dra fra stedet.

Overnattet i arresten
En beruset mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha vært uønsket på et utested ved 23.30-tiden lørdag kveld. Mannen valgte å se bort fra pålegget og ble innsatt i arrest. Han er anmeldt for ikke å etterkomme pålegg fra politiet.

Drukning på Bømlo
En beruset mann i 40-årene falt i sjøen ved Kulleseidkanalen på Bømlo litt før midnatt natt til søndag. Mannen ble raskt plukket opp av tilfeldig forbipasserende. Han hadde da vært under vann og var bevisstløs. Mannen kom imidlertid raskt til bevissthet igjen. Mannen ble tatt med til sykehus av ambulanse.

Yppet i køen
En mann i 20-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha knuffet med andre gjester og yppet til bråk i køen på et utested ved 01.40-tiden i natt.

Vold på utested
En mann i 40-årene ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha slått til en annen gjest inne på et utested ved 02-tiden i natt. Det er imidlertid ikke meldt om personskade.

Bortvist fra Leirvik
To menn i 20-årene ble bortvist fra Leirvik sentrum etter å ha vært i klammeri med hverandre natt til søndag. Det var ved 02.45-tiden at politiet måtte gripe inn.

Funnet bevisstløs
En politipatrulje kom ved 03.05-tiden i natt over en bevisstløs mann i 30-årene. Han ble funnet strekk ut på Indre kai i Haugesund. Det er ukjent om det har tilstøtt mannen noe. Sannsynligvis var han bare overstadig beruset. Han ble tatt hånd om av ambulansepersonell.

Kastet ut fra utested
En 30 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum etter å ha blitt kastet ut fra utested ved 03.15-tiden i natt. Mannen nektet å forlate stedet og fortsatte krangelen med vaktene. Da grep politiet inn og bortviste mannen fra sentrum.

Tisset rundt seg i sentrum
En mann i 20-årene ble anmeldt for urinering på offentlig sted i Haugesund sentrum i natt. Det var ved 03.30-tiden at en politipatrulje så en mann som latet vannet ute på gata.

Aggressiv kvinne til sykehus
En utagerende kvinne i 40-årene innlot seg i krangel med en mann i 50-årene under en privat fest i Sveio i natt. Kvinnen fikk trolig bruddskader i ribbein etter å ha blitt lagt i bakken. Hun ble tatt hånd om av ambulansepersonell. De involverte er avhørt. Det fremstår som om kvinnen var den aggressive parten. Det var ved 03.30-tiden at nødetatene ble sendt til stedet. De var begge beruset da politiet kom til stedet.

Skulle hjem med rød løper
En beruset mann i 20-årene ble påtruffet i Haugesund sentrum bærende på en rød løper i natt. Det viste seg at han hadde stjålet den fra et hotell i sentrum like forut. Mannen forstod at han ble tatt på fersken og gikk tilbake med den røde løperen og rullet den ut der den skulle ligge. Det ble ingen anmeldelse denne gang. Hotellet fikk den røde løperen tilbake klokken 04.25.

Kunne ikke stå på beina
En kvinne i 40-årene ble funnet på bakken i sentrum av Haugesund ved 05-tiden i natt. Hun var da så sterkt beruset at hun ikke lenger var i stand til å stå oppreist. Ambulanse ble sendt til stedet og ambulansepersonellet fikk sjekket kvinnen før politiet kjørte henne hjem.

Kjørt hjem til mor
En overstadig beruset gutt ble funnet sittende utenfor en adresse i Haugesund ved 05.10-tiden i natt. Huseier hadde ikke kjennskap til gutten. Han hadde sittet utenfor huset i én time før politiet ble gjort oppmerksom på gutten. Det viste seg å være en 19 år gammel mann som måtte ha hjelp til å komme seg hjem. Han ble etterhvert tatt vare på av sin mor.