powergym
Menu
politi vest

Travel natt for politiet

Grisekjøring, flere innbrudd, berusede mindreårige, høy fart, festbråk, boligbrann, ordensforstyrrelser og leting etter barn med én sko. Dette er blant oppdragene for politiet i natt.

Av Egil M Solberg | 26.03.2016 11:58:54

Grisekjøring endte i grøfta
En ung mann fikk sitt førerkort beslaglagt etter grisekjøring ved Fjellgardane på Stord fredag kveld. Politiet fikk meldinger om kjøringen klokken 21.04. Da de kom frem fant de bilen i grøfta. Ingen personer ble skadet.

Innbrudd i bolighus
Det ble meldt om innbrudd og tyveri fra et bolighus på Hamrane i Tysvær ved 22-tiden fredag kveld. En politipatrulje ble sendt til stedet for å foreta åstedsundersøkelse. Under undersøkelsene ble det oppdaget at tyvene også hadde brutt seg inn hos naboen.

Mange berusede mindreårige
Politiet måtte rykke ut for å avslutte en større fest med mindreårige i Haugesund ved 21.30-tiden fredag kveld. Mange av dem var overstadig beruset og utagerende. Festen var kommet ut av kontroll da politiet kom til stedet. Foreldrene til de involverte ble kontaktet for å hente sine håpefulle.

Kranglet med vaktene
To menn i 50-årene ble bortvist fra Indre kai i Haugesund på grunn av beruselse og krangling med vakter ved 00.40-tiden i natt.

Fem tatt i kontroll
Politiet gjennomførte trafikkontroll på E134 ved Solheim i tidsrommet 00.00 til 02.15 i natt. I alt ble 49 bilførere kontrollert og resultatet ble fem forelegg. Tre for manglende bruk av bilbelte og to for å kjøre for fort. Høyeste hastighet ble målt til 98 km/t i 80-sonen.

Beruselse og ufin oppførsel
To menn i tyveårene ble bortvist fra Indre kai i Haugesund på grunn av beruselse og ufin oppførsel ved 02.20-tiden i natt.

Urinering i gågata
En 40 år gammel mann er anmeldt for urinering i Haraldsgata ved 03.55-tiden i natt. Da politiet kom urinerte han opp langs butikkvinduene.

Festbråk
Politiet måtte rykke ut til Litlabø på Stord i 02.22-tiden i natt etter meldinger om festbråk. Patruljen fikk roet ned festen og lydnivået til naboens store glede.

Boligbrann på Karmøy
Det ble meldt om brann i en bolig på Veavågen klokken 06.22 i dag morges. Beboer var ute av huset da nødetatene kom til stedet. Flammer slo ut av huset som var overtent ved brannmannskapenes ankomst. Ingen personer kom til skade, men bolighuset ble totalskadet. Brannårsaken er ikke kjent. Det vil bli utført åstedsundersøkelse når branntomta kjøles ned.

Liten gutt med én sko
Politiet fikk tidlig lørdag morgen melding om at en liten gutt løp rundt i gata i området Austmannavegen og østover. Gutten skal ha vært iført pysjamas og kun én sko. Flere patruljer ble sendt ut for å lete etter gutten, men han ble ikke funnet. Det kom heller ikke inn noen savnet melding lørdag morgen.