Menu
Arkivbilde

Travel natt for politiet

Ulovlig øvelseskjøring, trafikkulykke på Bømlo, trimmet moped, slagsmål med politiet, sovnet i taxi, slått bevisstløs og generelt mange ordensforstyrrelser. Les mer om nattens hendelser her.

Av admin | 26.10.2014 07:05:17

KJØRTE PÅ FORTAUET
En bil ble stoppet på Nordheim i 23-tiden etter å ha kjørt opp på fortau langs Vormedalsvegen. Dette viste seg å være ulovlig øvelseskjøring. Fører hadde da ikke førerkort. Saken er anmeldt og blir fulgt opp av politiet.

HØY MUSIKK
Det kom inn flere meldinger om høy musikk i Nyborgvegen i Kopervik ved 23.30-tiden i natt. En politipatrulje ble sendt til stedet og musikken ble dempet. Beboere ble formant om å holde et lavere lydnivå resten av natten.

UAKTSOM KJØRING OG KOLLISJON
Politiet fikk ved midnatt flere meldinger om uaktsom kjøring på E39 ved Heiane på Stord i retning Bømlafjordbrua. Den aktuelle bilen ble kjørt ut av veien ved Gassasundet. Bilfører, en mann i 20-årene fra østlandet, mistenkes for kjøring i ruspåvirket tilstand. Han ble fraktet til sykehus for en sjekk, men var ikke alvorlig skadet. På sykehuset utagerte han. Dermed gikk turen videre til arresten i Haugesund.

UFIN OPPFØRSEL
En 39 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum i natt, etter å ha blitt kastet ut fra et utested flere ganger – på grunn av ufin oppførsel. Mannen greide å lure seg inn igjen og skapte dårlig stemning gjentatte ganger.

BERUSET OG PLAGSOM
En 21 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og ufin opptreden ved 01.25-tiden i natt.

TRIMMET MOPED
En moped ble stoppet ved Gassasundet i 01.27-tiden. Denne ble avskiltet på grunn av at motoren var trimmet. Føreren er 17 år og fra Bremnes. Han var villig til å vedta et forelegg.

URINERING I SENTRUM
En 25 år gammel mann ble bøtelagt etter at han urinerte i Kaigata utenfor et utested i natt.

TOK KVELERTAK I KØEN
En beruset 26 år gammel mann ble innbrakt fra Indre Kai i Haugesund ved 01.50-tiden i natt, etter at han tok kvelertak på en annen mann i køen utenfor et utested. Han ble anmeldt for ordensforstyrrelse og satt i arrest.

SLAGSMÅL PÅ ÅKRA
En 53 år gammel mann fra Karmøy ble kjørt hjem av politiet og pålagt å holde seg der, etter at han gikk løs på en annen mann ved et utested på Åkrehamn i 01.20-tiden i natt. 53-åringen skallet til en annen mann i køen utenfor utestedet. Fornærmede, en 28 år gammel mann fra Karmøy som blødde fra nesen, vil anmelde forholdet på mandag.

SLAGSMÅL MED POLITIET
En 30 år gammel mann fra Østeuropa satte seg til motverge da han skulle pågripes ved 02-tiden i natt. Dette utviklet seg til ett større slagsmål med politiet involvert. – En sivilpatrulje kom over en ordensforstyrrelse på et utested på Indre kai. En kvinnelig politibetjent ble slått i ansiktet med knyttet hånd, en vakt ble slått og sparket. Den pågrepne måtte pasifiseres med pepperspray for at han skulle komme under kontroll. Han ble innsatt i varetekt, opplyser politiet.

SOVNET I TAXI
En taxisjåfør måtte ha hjelp av politiet da en mann sovnet i taxien ved 02-tiden. Sjåføren klarte ikke å vekke mannen som ble kjørt til politihuset. Herfra ble den svært berusede mannen kjørt til legevakt for sjekk. Deretter fikk han sove ut hos politiet.

UNG MANN BORTVIST
En 19 år gammel mann ble bortvist fra Haugesund sentrum på grunn av beruselse og ufin oppførsel i 02-tiden i natt.

SLÅTT UTENFOR UTESTED
En mann i 20-årene ble slått utenfor et utested på Indre kai i Haugesund ved 02.14-tiden i natt. Omstendighetene er uklare. En anmeldelse avventes.

BLIND VOLD
En 19 år gammel mann ble slått og lagt i bakken av en for ham ukjente utlendinger utenfor et utested på Indre kai i Haugesund ved 02.17-tiden i natt. Gjerningsmannen ble ikke funnet.

KASTET STOL PÅ UTESTED
En mann i 20-årene ble utvist fra et utested på Indre kai Haugesund ved 02.56-tiden i natt. Han hadde da slått til en annen gjest og kastet en stol i gulvet. Mannen anmeldes for ordensforstyrrelse.

RANET PÅ ÅPEN GATE I HAUGESUND
En 24 år gammel dame ble slått ned i Tuhaugata i Haugesund og fratatt mobiltelefonen. Gjerningspersonene er en asiatisk- og en afrikansk dame. Fornærmede kom seg hjem og fikk varslet politiet ved 02.15-tiden. Ranerne var søndag morgen fortsatt på frifot.

YPPET TIL BRÅK
En mann i 20-årene ble bortvist fra Indre kai Haugesund ved 02.30-tiden i natt etter at han yppet til bråk med tilfeldig forbipasserende.

SLÅTT BEVISSTLØS
Mann i 30-årene ble slått bevisstløs i Haraldsgata i Haugesund ved 02.35-tiden i natt. Gjerningsmannen løp fra stedet før politiet ankom. Fornærmede ble tatt hånd om av ambulanse og kjørt til legevakten. Han var såpass skadet at han måtte innlegges på sykehuset. Saken etterforskes videre ved Haugesund politistasjon.

FUNNET BEVISSTLØS
Politiet rykket ut etter meldinger om at en mann var funnet bevisstløs i Tittelsnesvegen nord i Haugesund ved 03-tiden. Ambulanse og politi ble sendt til stedet, men da politiet kom frem var mannen på bena igjen. Det var ikke behov for ambulansen. Hadde hadde bare lagt seg ned for å ta seg en hvil, opplyste han.

Flere nyheter: