reklame for Sheiken Bowling
Menu
Det blir to lag med svært ulik historie som møtes når Harrogate Town og Notts County 2. august skal gjøre opp om den siste plassen i League Two med opprykksfinale på Wembley stadion. Foto: Alastair Grant, AP / NTB scanpix

Tradisjonsklubb og oppkomling kjemper om plass i League Two

Harrogate Town og Notts County vant hver sin opprykkssemifinale og møtes på Wembley 2. august i kamp om den siste plassen i League Two.

Av NTB | 25.07.2020 21:17:51

Sport: Harrogate og Notts County endte på de to plassene rett bak serievinner Barrow i National League og hadde dermed hjemmefordel i semifinalene. Barrow rykket rett opp.

Harrogate vant 1-0 over Boreham Wood takket være en scoring av Jack Muldoon, mens Kristian Dennis og Callum Roberts scoret da Notts County slo Barnet 2-0.

Notts County er den eldste profesjonelle fotballklubb i verden. Den ble stiftet i 1862, året før Englands fotballforbund. Klubben var del av The Football League fra starten i 1888 helt til nedrykket i fjor sommer og har til sammen 30 sesonger på øverste nivå.

Harrogate ble stiftet for over 100 år siden, men har aldri spilt i Football League. Det meste av sin historie har klubben spilt i lokale serier på lavt nivå i Yorkshire. Det blir altså to klubber fra hver sin fotballverden som møtes på Wembley neste helg, dagen etter FA-cupfinalen mellom Arsenal og Chelsea.

(©NTB)

Flere nyheter: