Menu
Vegard Stake Laengen ble lørdag nødt til å bryte Tour de France etter en positiv koronatest. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / NTB

Tour-lederen hyller koronasmittede Laengen: – Han kommer til å bli savnet

Lørdag sprakk nyheten om at Vegard Stake Laengen hadde testet positivt for korona. Nå hylles han av UAE-lagkamerat og Tour de France-leder Tadej Pogacar.

Av NTB | 09.07.2022 19:31:50

Sport: Sammenlagtleder Pogacar viste muskler da han spurtet inn til en sterk 3. -plass på den 8. etappen av årets Tour de France.

Jakten på den tredje strake sammenlagtseieren fikk seg imidlertid et skudd for baugen da Laengen ble tvunget til å bryte Tour de France før den 8. etappen.

– Det kommer til å ha stor betydning for oss. Vegard spiller en viktig rolle for oss, både på flatene og i stigningene. Det blir tøft, men vi kan klare det med rytterne som er igjen, fortalte Pogacar til TV 2 etter lørdagens etappe.

Også Laengens danske lagkamerat, Mikkel Bjerg, tror UAE kommer til å merke savnet etter nordmannen.

– Han er uunnværlig for vårt lag. Det blir noen virkelig tøffe uker uten ham. Han blir savnet, innrømmet Bjerg overfor kanalen.

Søndag venter en tøff etappe for Tadej Pogacar og resten av UAE når 193 knallharde kilometer venter fra Aigle til Les Portes du Soleil.

(©NTB)