Menu
Det blir ikke noe ligacupkamp for Harry Kane og Son Heung-min borte mot Leyton Orient tirsdag kveld. Foto: Andrew Boyers/Pool via AP / NTB

Tottenhams ligacup utsatt på grunn av positive koronatester

Tottenhams bortekamp i ligacupen mot Leyton Orient tirsdag kveld er utsatt på grunn av flere virustilfeller hos hjemmelaget.

Av NTB | 22.09.2020 18:08:22

Sport: Leyton Orient, som holder til på fjerde nivå i engelsk fotball, skulle hatt besøk av Tottenham i ligacupens 3. runde tirsdag.

I forkant av kampen ble samtlige spillere virustestet.

Mandag opplyser Leyton at flere spillere har avgitt tester med positivt resultat. Hvor mange det er snakk om ble ikke kjent, men det skal være «et antall».

Klubbens stadionanlegg og treningsfasiliteter er stengt inntil videre.

De positive testene skal ha blitt avgitt etter lørdagens kamp mot Mansfield. Ledelsen i Mansfield, Plymouth og Oldham – Leyton Orients tre siste motstandere i ligaen – er også informert.

Spillerne som er virussmittet er plassert i hjemmeisolasjon i tråd med smittevernreglene som er utarbeidet for fotballen og samfunnet.

Draktene Tottenham-spillerne skulle brukt i tirsdagens cupkamp skulle auksjoneres bort til den veldedige organisasjonen som er etablert til minne om tidligere Spurs-spiller og Leyton Orient-trener Justin Edinburgh.

Han døde av hjertestans i fjor, bare 49 år gammel.

Tottenham-måltyven Harry Kane var i 2011 utlånt til nettopp Leyton Orient. Denne sesongen har han sponset gamleklubbens drakter. Spissen har ifølge Sky Sports kjøpt opp tre reklameplasser som alle er delt ut til veldedige organisasjoner.

(©NTB)

Flere nyheter: