Menu
Broren til Serge Aurier har blitt skutt og drept i Toulouse. Foto: Glyn Kirk / AP / NTB scanpix

Tottenham-stjernes bror skutt og drept i Frankrike

Broren til Premier League-profilen Serge Aurier døde natt til mandag etter å ha blitt skutt utenfor en nattklubb i den franske byen Toulouse.

Av NTB | 13.07.2020 11:48:06

Sport: Hendelsen ble først rapportert av Europe 1 og bekreftes av Tottenham i sosiale medier.

Christopher Aurier, som var ett år yngre enn sin mer kjente fotballbror, skal ha blitt skutt ved 05-tiden mandag. Han ble ifølge franske medier funnet i et industriområde i utkanten av Toulouse.

26-åringen ble raskt etter skyteepisoden fraktet til et lokalt sykehus i Toulouse. Der ble han erklært død.

Ifølge den lokale avisen La Dépêche skal den mistenkte fortsatt være på frifot.

– Klubben må med dyp beklagelse bekrefte medierapportene om at Serge Auriers bror døde i morgentimene mandag. Alle i klubben sender sine dypeste kondolanser til Serge og hans familie. Våre tanker er med dem, heter det i en uttalelse fra Tottenham.

Premier League-klubben opplyser videre at den støtter Serge Aurier i det som er en vanskelig tid, og det bes om at spillerens privatliv respekteres.

Christopher Aurier spilte selv fotball for den franske 5. divisjonsklubben Toulouse Rodéo. Han har ifølge Le Figaro tidligere spilt for Lens, Gueugnon, Chantilly og belgiske Rebecq.

Serge Aurier kom til Tottenham fra Paris Saint-Germain i 2017. Den siste tiden har han fått mye spilletid av manager José Mourinho. 27-åringen er også kaptein for det ivorianske landslaget.

(©NTB)

Flere nyheter: