Menu
Dejan Kulusevski (21) misbrukte flere sjanser mot Burnley onsdag. Foto: Ian Hodgson / PA via AP / NTB

Tottenham misbrukte sjanser da Burnley vant 1-0: – Føles ikke riktig å heve lønn

Tottenham skuslet bort mulighetene og tapte 0-1 for Burnley i Premier League onsdag. En svært frustrert Antonio Conte sa at det ikke føles riktig å heve lønn.

Av NTB | 24.02.2022 00:15:33

Sport: «Spurs» kom med tapet ned på bakken igjen etter å ha slått ligaleder Manchester City i en dramatisk kamp sist. Tottenham scoret tre ganger mot Manchester City, men slet veldig mot Burnley.

Etter en usjarmerende første time våknet kampen til liv. Etter flere gigantiske Tottenham-muligheter var det Ben Mee som stanget inn vinnermålet for Burnley etter 70 minutter.

Tottenham presset deretter, men greide ikke å sette ballen i mål. Burnley er fortsatt på nedrykksplass, men har nå to lag bak seg. Etterpå sa Conte at situasjonen er uakseptabel.

– Det virker som noe er galt. Jeg er for ærlig til å lukke øynene. Jeg vil ta ansvaret, og jeg er åpen for alle avgjørelser. I øyeblikket virker det ikke riktig å heve lønn.

Tottenham er nede på 8.-plass.

Conor Gallagher sendte Palace i ledelsen på ny like før pause, mens Wilfried Zaha fastsatte resultatet med to mål på tampen.

King hadde en god periode tidligere i sesongen, men har siden scoringen mot Leicester 28. november gått tolv kamper uten nettkjenning. Han ble byttet ut like etter pause.

Watford ble passert av Burnley og er nå nest sist, med fire poeng opp til trygg plass.

– Vi har tapt fire av de fem siste kampene, det er realiteten. Jeg kom hit for å forbedre situasjonen, men i øyeblikket ser det ikke ut som jeg får det til. Det er veldig frustrerende. Jeg jobber 20 timer om dagen og gir 120 prosent, men vi spiller som om vi er i nedrykksstriden, sa Tottenham-manager Antonio Conte til BBC.

Joshua King startet som ventet for Watford hjemme mot Crystal Palace, men det ble tøft for vertene som tapte 1-4. Jean-Philippe Mateta ga Palace ledelsen etter et kvarter, før Moussa Sissoko utlignet kun to minutter senere.

(©NTB)