Menu
Harry Kane, Son Heung-min og Tottenham legger press på Arsenal i kampen om 4.-plassen i Premier League. Foto: Andrew Matthews / PA via AP / NTB

Tottenham med sliteseier mot Burnley – Kanes straffescoring avgjorde

Tottenham la press på Arsenal i kampen om den siste mesterligaplassen og vant 1-0 hjemme mot Burnley i Premier League søndag. Harry Kane ble matchvinner.

Av NTB | 15.05.2022 15:01:22

Sport: Med Tottenham på jakt etter 4.-plassen som gir spill i neste års mesterliga, og Burnley som desperat kjemper mot nedrykk, var det alt å spille for i søndagens oppgjør på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham slet med å omsette sjansene i første omgang, men fikk en håndsrekning fra Burnley-spiss Ashley Barnes, som handset i eget felt på overtid av første omgang. Det gjorde at Kane fikk sende Tottenham i ledelsen fra krittmerket.

Det var alt Tottenham trengte for å ta tre viktige poeng. Burnley kom ikke nærmere enn et stolpetreff fra Barnes etter en drøy time.

Tottenham går forbi Arsenal på tabellen og ligger to poeng foran London-rivalen i kampen om 4.-plassen, men Arsenal har en kamp til gode mot Newcastle mandag kveld. I siste serierunde, om en uke, spiller Tottenham hjemme mot Norwich, mens Arsenal tar imot Everton.

Burnley har to kamper igjen, borte mot Aston Villa på torsdag og hjemme mot Newcastle i siste serierunde. Klubben kjemper mot nedrykk i kamp med Leeds og Everton.

(©NTB)

Flere nyheter: