Menu
Richarlison er klar for Tottenham. Foto: Ahn Young-joon / AP / NTB

Tottenham kjøper Richarlison – totalprisen kan bli over 700 millioner kroner

Richarlison (25) forlater Everton for Premier League-kollega Tottenham. Spissen kan komme til å koste i overkant av 700 millioner kroner, ifølge flere medier.

Av NTB | 01.07.2022 10:31:10

Sport: Richarlison og Everton har lagt bak seg en forferdelig sesong som endte med at de til slutt greide å holde seg i Premier League.

Kommende sesong skal han spille mesterliga med Tottenham. Klubben bekrefter overgangen på sine nettsider fredag. Han har signert en femårskontrakt med de hvitkledde.

Richarlison har spilt for Everton de fire siste sesongene etter overgangen fra Watford. Brasilianeren står med 173 kamper i den engelske toppdivisjonen og har scoret 48 mål.

Han skal etter rapportene koste Tottenham i overkant av 700 millioner kroner. BBC og Sky Sports melder at omkring 600 millioner kroner kommer i første omgang. De resterende millionene kan komme av prestasjonsbaserte bonuser.

Richarlison har vunnet både OL og VM med Brasil. I OL ble han toppscorer med fem mål.

«Spurs» har rustet godt opp foran mesterligasesongen. Fra før har de hentet Yves Bissouma fra Brighton, Ivan Perisic fra Inter og en reservekeeper i Fraser Forster fra Southampton.

(©NTB)

Flere nyheter: