reklame for Sheiken Bowling
Menu
Tottenham-manager Jose Mourinho kan se fram til 4. runde i ligacupen. Foto: Boris Grdanoski / AP / NTB scanpix

Tottenham fikk walkover i ligacupen etter virusavlyst kamp

Tottenham er tilkjent seieren i 3. rundekampen i ligacupen mot Leyton Orient. Kampen lot seg ikke spille som følge av flere positive virustester.

Av NTB | 25.09.2020 12:23:08

Sport: Oppgjøret skulle vært spilt tirsdag denne uken, men virussmitte hos flere Leyton Orient-spillere satte en stopper for det.

Fredag opplyser Den engelske ligaen, som organiserer ligacupen, at Tottenham gis walkover til 4. runde som følge av at Leyton Orient ikke var i stand til å gjennomføre den aktuelle kampen.

Avgjørelsen skal være tatt i tråd med reglementet som foreligger for turneringen.

Leyton Orient, som holder til på fjerde nivå i engelsk fotball, opplyste mandag at flere spillere hadde avgitt virustester med positivt resultat. Hvor mange det var snakk om ble ikke kjent, men det skal være «et antall».

Klubbens stadionanlegg og treningsfasiliteter ble umiddelbart stengt inntil videre.

De positive testene skal ha blitt avgitt etter sist helgs kamp mot Mansfield. Spillerne som er virussmittet er plassert i hjemmeisolasjon i tråd med smittevernreglene som er utarbeidet for fotballen og samfunnet.

Tottenham møter Chelsea på hjemmebane i neste runde. De øvrige kampene ser slik ut: Brighton – Manchester United, Liverpool – Arsenal, Burnley – Manchester City, Brentford – Fulham, Everton – West Ham, Aston Villa – Stoke, Newport – Newcastle.

Kampen spilles i neste uke.

(©NTB)

Flere nyheter: