Menu
Vanskelige løypeforhold i Garmisch-Partenkirchen gjorde at torsdagens utfortrening for kvinner ble avlyst allerede onsdag. Foto: Alessandro Trovati, AP / NTB scanpix

Torsdagens utfortrening i Garmisch avlyst

Torsdagens treningsomgang før kvinnenes verdenscuprenn i utfor ble avlyst allerede onsdag. Årsaken er vanskelige løypeforhold i Garmisch-Partenkirchen.

Av NTB | 05.02.2020 18:01:12

Sport: Arrangøren begrunnet den tidlige avlysningen med værmelding og løypeforhold. Man vil konsentrere seg om å sette løypa i stand til fredagens trening, som dermed blir den eneste før lørdagens verdenscuprenn.

Søndag skal kvinnene kjøre super-G.

Også forrige uke var det vanskelige forhold i Garmisch. Da ble det med én treningsomgang i en forkortet løype før mennenes utforrenn der Aleksander Aamodt Kilde kjørte inn til en sterk 2.-plass.

Været bød på problemer for arrangøren også av kvinnenes europacuprenn i utfor i italienske Pila. Der kunne det ikke gjennomføres trening verken mandag eller tirsdag. Onsdag greide man å gjennomføre den obligatoriske treningsomgangen og ett av de to oppsatte utforrennene, mes det andre måtte avlyses.

Rahel Kopp fra Sveits vant rennet, som ble avviklet med to omganger i en kort løype, mens Hannah Sæthereng kjørte inn til 10.-plass.

(©NTB)

Flere nyheter: