reklame for Sheiken Bowling
Menu
Torgeir Børven blir Rosenborg-spiller. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix.

Torgeir Børven blir Rosenborg-spiller fra 1. august

Spissen Torgeir Børven går fra Odd til Rosenborg. Han har undertegnet en 2,5-årskontrakt med trønderne

Av NTB | 17.06.2020 13:19:27

Sport: Børvens kontrakt med Odd går ut 31. juli, og han kan dermed gå vederlagsfritt til RBK dagen etter.

– Jeg er veldig glad for å ha skrevet under for Rosenborg. Jeg fikk en god følelse med én gang Rosenborg kom på banen og da var det egentlig ingen tvil. Rosenborg er Norges største klubb, og jeg kommer til Trondheim for å oppleve seriegull, cupgull og europacupspill, sier Børven til RBKs nettsted.

Spekulasjonene rundt spissens framtid har tiltatt i styrke de siste dagene. Tirsdag kunne lokalavisen Varden fortelle at Børven hadde godtatt Rosenborgs tilbud.

– Det har vært mye prat og spekulasjoner, men jeg kjente med én gang at jeg hadde lyst til dette. Jeg tror jeg kan passe godt inn i måten Rosenborg spiller på, sier han.

Børven ble toppscorer i Eliteserien i fjor med 21 mål. Han kom tilbake til Odd foran 2018-sesongen etter én sesong i Brann. Før det spilte han i nederlandske Twente og i Vålerenga etter overgangen fra Odd i 2012.

(©NTB)

Flere nyheter: