reklame for Haugesund Hudpleieklinikk
Menu
Illustrasjonsbilde fra Bingokanalen.

Topper med flere jackpotter

Nå kan det bli flere jackpot-vinnere hver onsdag kveld på Bingokanalen. Det har aldri vært enklere å vinne jackpotten. Onsdag kveld spilles det igjen om 125.000 kroner.

Av Egil M Solberg | 01.09.2020 20:30:28

Bingokanalen: Allerede på det første spillet var det en dame som ringte inn fra Norges vestligste by, Florø og vant 101.500 sist onsdag.

– For å holde på spenningen helt til slutt, vil vi fremover gjøre det slik at flere kan vinne jackpotten gjennom kvelden. Da deler alle vinnerne på potten som fortsatt er på 100.000 kroner, sier bingosjef Joar Levemann.

Det er fire muligheter i hovedspillet, samt én mulighet på gullspillet som også har de største ordinære premiene.

– Med hele 7 faste lykketall hver uke, er det store muligheter for at opp til flere får trerekkeren på lykketallet, sier Levemann.

Sist onsdag var det to spillere som fikk trerekkeren på et lykketall.

– Det er surt for den som kommer som nummer to og derfor føler vi det både er mer rettferdig og spennende å dele jackpotten om det er flere som er like heldige, forklarer Levemann.

Før dette lar seg gjøre, må endringen i premieopplegget formelt godkjennes av Lotteritilsynet.

– Vi venter på denne godkjenningen nå. Det er mulig vi får bekreftelsen allerede før onsdag kveld, sier Levemann.

KJØP BINGOBLOKK SLIK SPILLER DU ONLINE BINGOKANALEN.NO

Norgesrekord i radiobingo

Det er første gang i norsk lokalradiohistorie at det er delt ut 3 jackpotter på over 100.000 kroner på like mange uker. Denne onsdagen kan Levemann slå sin egen rekord og dele ut jackpotten en fjerde uke på rad.

Med forrige spillomgangen har Bingokanalen også passert 1 050.000 kroner i utbetalte premier siden slutten av april – da det første spillet ble arrangert.

Dette er ellers delt ut femte jackpotpremien på over 100.000 kroner de siste to månedene i sommer.

Hør intervju med Joar Levemann

Facebook-video

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/AktueltHaugalandet/videos/1242766192741993/” width=”568″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Flere nyheter: