Menu
Leder Kai Erik Steen i Toppdommerforeningen reagerer sterkt på en tweet Mjøndalen la ut på sin offisielle twitterkonto etter søndagens kamp mot Vålerenga. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix

Toppdommerforeningen klager inn Mjøndalen etter Twitter-utspill

Leder Kai Erik Steen i Toppdommerforeningen reagerer sterkt på en Twitter-melding Mjøndalen la ut på sin offisielle konto etter søndagens kamp mot Vålerenga.

Av NTB | 13.07.2020 18:47:53

Økonomi og næringsliv: «Det går rykter om tre bonuspoeng til dommer Marius Grøtta etter dagens match», skrev klubben på Twitter. I tweeten var Eliteserien Fantasy tagget.

Det var i kjølvannet av 0-1-tapet for Vålerenga at Mjøndalen la ut meldingen søndag kveld. Det fikk Kai Erik Steen i Toppdommerforeningen til å reagere.

– Vi tar dette videre! Absolutt grenseoverskridende å legge ut en slik melding fra klubbens offisielle profil, skriver Steen i en tekstmelding til Aftenposten.

Tweeten ble etter hvert slettet.

«Det gikk dessverre en kule varmt etter kamp og vi har slettet et par meldinger. Dette fordi det ikke representerer klubbens holdninger. Vi beklager», skrev klubben senere på kvelden på Twitter.

Kampen ble preget av kontroversielle dommeravgjørelser. Mjøndalen skapte flere store sjanser og fikk ballen i mål tre ganger uten å få godkjent scoring. Dessuten ble VIF-keeper Kristoffer Klaesson utvist for å ha stoppet en åpenbar scoringsmulighet med hånden utenfor 16-meteren.

(©NTB)

Flere nyheter: