Menu
Foto: Gorm Kallestad / NTB

Tolv år gammel gutt omkom i båtulykke på Bømlo

Det var en 12 år gammel gutt som omkom i båtulykken på Bømlo torsdag ettermiddag. Pårørende er varslet og blir fulgt opp av kommunens kriseteam.

Av NTB | 21.07.2022 22:20:46

Kriminalitet og rettsvesen: Sørvest politidistrikt opplyser om dødsfallet i en pressemelding torsdag.

Politiet fikk melding om en båtulykken klokka 16.18. Meldingen gikk ut på at en liten båt hadde kjørt på en stake like utenfor Kråkeneset i Bømlo kommune. En gutt ble tatt opp av sjøen og fraktet til land av en annen båt.

– Store ressurser ble sendt til stedet, og det ble raskt avklart at det ikke var andre personer i sjøen. Vedkommende ble fraktet til land, hvor helsepersonell utførte hjerte- og lungeredning på gutten. Det førte beklageligvis ikke fram og gutten ble erklært omkommet klokka 17.20, skriver politiet.

Den omkomne er fra området. Pårørende er varslet, og familie og andre vitner og involverte til hendelsen blir fulgt opp av kommunens kriseteam.

Politiet arbeider torsdag kveld med vitneavhør og undersøkelser for å klarlegge hendelsesforløpet.

– Det er ikke mer å si enn at dette er en veldig trist sak for hele samfunnet her på Bømlo. Det er uvirkelig å få en slik beskjed, og vi føler sterkt med de pårørende, sier Bømlo-ordfører Sammy Olsen (Sp) til Bergens Tidende.

Flere nyheter: