Menu

Tok bilder istedenfor å hjelpe

Da en BRING-lastebil fra Suldal Transport og en buss kolliderte i Oslo torsdag morgen, var publikum mer opptatt av å ta bilder av den fastklemte sjåføren enn å hjelpe.

Av Egil M Solberg | 25.01.2018 18:29:04

Lastebilsjåføren, en kvinnen i 30-årene, fra Suldal Transport og tre busspassasjerer ble alvorlig skadd i en kollisjon mellom en buss og en lastebil.

– Etter intensivbehandling på sykehuset beskrives nå hennes tilstanden som alvorlig, men ikke livstruende, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB.

Kvinnen fortalte på sykehuset torsdag at det første folk gjorde da de så henne sitte fastklemt, var å ta bilder av henne.

– Hun ba folk slutte og heller ringe etter hjelp. Jeg er helt sjokkert over at folk ikke hjalp til. Det er ikke greit å holde på sånn, sier trafikkleder Anja Nilsson i Suldal Transport til VG.

Det var drøyt 40 passasjerer i bussen da ulykken skjedde. I alt 13 personer fra bussen ble kjørt til legevakten med lettere skader. Tre passasjerer ble kjørt til legevakten med mer alvorlige skader.

Flere nyheter: