Menu
Tobias Halland Johannessen er blitt syk og mister trolig Ronde van Vlaanderen. Foto: Jeep Vidon / SIPA / Shutterstock / NTB

Tobias Halland Johannessen syk – Ronde van Vlaanderen ryker trolig

Tobias Halland Johannessen har vist form i opptakten til Ronde van Vlaanderen, som skulle være sykkeltalentets første «monument». Sykdom stopper ham trolig.

Av NTB | 30.03.2022 22:49:29

Sport: – Jeg har dessverre klart å pådra meg «peloton flu», så det spøker voldsomt for Flandern for min del nå, sier Johannessen til Discovery.

En rekke sykkelproffer har den siste tiden måttet trekke seg fra ritt på grunn av sykdom. Smitten brer seg i feltene, og nå er også den norske 22-åringen rammet.

– Det synes å være en influensa, men jeg satser på å være ganske hurtig i gang igjen, sier Uno-X-kapteinen som nylig ble nummer sju sammenlagt i Volta a Catalunya.

Han har ennå ikke gitt opp håpet om å stille til start søndag.

– Et bitte lite håp er det, men da skal det skje mye over natta, sier Johannessen, som mer sannsynlig må rette blikket mot Ardenner-dobbelen La Fléche Wallonne og Liège-Bastogne-Liège i slutten av april. Det sistnevnte rittet blir i så fall hans monumentdebut.

(©NTB)