reklame for Jakobsen Energiservice
Menu
Flere personer havnet på sykehus med kullosforgiftning natt til søndag etter å ha deltatt på en bunkerfest i Oslo. To personer ligger fortsatt på intensivavdelingen, men er utenfor livsfare. Foto: JIl Yngland / NTB scanpix

To siktet etter festen i bunkeren i Oslo

To personer er siktet etter bunkerfest i Oslo i helga. De er siktet for uberettiget adgang og opphold i bunkersen, opplyser politiet i en pressemelding.

Av NTB | 31.08.2020 13:08:07

Kriminalitet og rettsvesen: Politiet vil vurdere om flere personer skal siktes i saken, og om siktelsen eventuelt skal utvides.

Oslo politidistrikt opplyser mandag at de gjennomfører fortløpende etterforskningsskritt, har dialog med blant andre Oslo universitetssykehus og andre aktører, går gjennom beslag og undersøker elektroniske spor.

– Vi jobber med å innhente informasjon for å få et helhetlig bilde over situasjonen. Det vil også bli gjennomført flere vitneavhør, opplyser politiadvokat Julie Wangensteen Lien i Oslo politidistrikt.

Kriminalteknikere skal tirsdag undersøke selve bunkeren.

To personer er ute av intensiven etter kullosforgiftning fra grottefesten i Oslo natt til søndag. Tre personer ligger fortsatt til overvåking, opplyser Oslo universitetssykehus til NTB.

Søndag tok sykehuset imot 27 pasienter, hvorav fem ble betegnet som alvorlig skadde, men utenfor livsfare. Fem av disse ble utskrevet.

Flere nyheter: